Uw vloer, onze passie

Legservice

Heb je een mooie vloer die nog gelegd moet worden? Dan kun je terecht bij legservice van Rose Parquet. Wij bieden je de beste legservice en leggen in heel Nederland en Belgiƫ. Je kunt altijd gebruik maken van onze legservice. Wij zijn vakbekwaam en professioneel. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede klantenservice en kwalitatief hoge legkwaliteit.

Elke soort vloer
Wij kunnen elke soort vloer voor je leggen. Zo leggen wij onder andere houten vloeren, laminaat, parket vloeren en pvc vloeren. Wanneer je een vloer wilt laten leggen is het belangrijk dat je een goede basis vloer heeft. Wanneer dit niet het geval is, zal de basis vloer eerst geĆ«galiseerd moeten worden. Soms is een goede ondervloer de oplossing. Beide handelingen kunnen wij je bieden en voor je waarmaken.

Verschillende leg methodes
Elke vloer kan op een andere wijze gelegd worden. Sommige vloeren worden verlijmd, andere vloeren worden zwevend gelegd. De leg methode is afhankelijk van de vloersoort. Bij ons is elke gewenste methode mogelijk. Daarnaast kunnen wij je vloer ook in de gewenste patronen leggen. Bij iedere vloersoort zijn andere leg patronen te gebruiken. Bij een houten vloer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een visgraatpatroon. Vraag in de showroom naar de mogelijkheden!