Uw vloer, onze passie

ONZE COLLECTIE

Traditioneel parket/patroon vloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van alle soorten en maten traditionele parketvloeren. U kunt bij ons terecht voor rustige stroken, traditionele patronen als een visgraat, Weense of Hongaarse punt tot de meest uitzinnige blokpatronen of ingelegde sterren. Deze patronen kunnen met de mooiste biezen en banden gecombineerd worden.

 

Massief & Multiplanken

In ons assortiment hebben we uiteraard de klassieke massieve plank (20 mm volkern hardhout). Maar we hebben ook de tegenwoordig veel milieuvriendelijkere multiplank (opgebouwd uit 4 of 6 mm hardhout op een laag multiplex). Met multiplanken zijn zelfs breedtes verkrijgbaar tot 45 cm.


Lamel
Lamellen zijn bij ons verkrijgbaar in alle soorten en maten, van smalle strook tot het uiterlijk van een brede plank.

Verouderde vloeren
Zoekt u een parketvloer met een mooie gebruikte uitstraling in patroon of plank? Laat ons u adviseren over wat mogelijk en functioneel is.

 

Laminaat en PVC

PVC en laminaat vloeren vind u bij Rose Parquet van landelijk tot modern. Rose Parquet heeft een uitgebreide collectie aan PVC en laminaatvloeren op voorraad. In onze showroom of bij u thuis kunnen we samen met u kijken en adviseren welke type vloer het beste past en het mooist uitkomt in uw woning of kantoorruimte. Om u alvast het verschil tussen laminaat en pvc uit te leggen behandelen we hieronder een aantal handige aspecten die u kunt meenemen in uw voorkeur en keuze voor de aanschaf van een laminaat of  pvc vloer. In de showroom kunnen wij het verschil aan u laten zien en u verder adviseren

PVC vloeren
Een PVC vloer van vandaag de dag komt qua look & feel steeds dichter in de buurt van echt hout. Een groot voordeel van PVC is het materiaal duurzaam is en dat het net zo eenvoudig te leggen is als laminaat. PVC past zich relatief snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft in combinatie met de juiste ondervloer een perfecte akoestische demping. PVC vloeren zijn waterafstotend, zeer geschikt voor vloerverwarming en is erg goed schoon te houden. PVC voelt geheel natuurlijk aan en zijn mede door de fraaie prints daarom bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren.

Laminaat vloeren
Rose Parquet heeft een ruim aanbod scherp geprijsde laminaatvloeren. Voor ieder interieur hebben wij een laminaatvloer die past bij de style en ruimte. In de showroom van Rose Parquet kunt u het natuurlijke effect van echt hout vergelijken. Wij bieden laminaatvloeren in zeer uiteenlopende uitvoeringen die variëren in diverse kleurstellingen en breedtes. Zo heeft u altijd keuze uit de beste laminaatvloeren die uw ruimte er fantastisch uit zal laten zien. De keuze voor laminaat biedt u naast de vele uitvoeringen nog andere mogelijkheden. Laminaat is namelijk naast praktisch ook nog eens eenvoudig te leggen. Net als bij PVC is er ook bij vloeren van laminaat veel verschil tussen kwaliteit en herkomst. Laminaat vloeren zijn mede door het gebruik van een ondervloer eigenlijk veel minder geschikt voor vloerverwarming.