Uw vloer, onze passie

ONDERHOUD EN RENOVATIE

Traprenovatie

U kunt bij ons terecht voor het renoveren van uw trap. Of het nu alleen om de treden of complete trap gaat.
Dit alles is vaak goedkoper dan u denkt en ook hiervoor kunt u langskomen voor deskundig advies.

 

Renovatie

U kunt bij ons terecht voor het opschuren van u vloer. Van lak naar lak, van lak naar olie of van olie naar lak. Ook als u uw open haard, keuken, deurpost of zelfs uw muren heeft verplaatst vanwege een uitbouw of interne verbouwing kunnen wij de ontstane gaten feilloos repareren.

Waterschade? Wij kunnen dat keurig oplossen.

Ziet u onderhoud aan de uw vloer zelf niet zitten? Wij kunnen dit voor u verzorgen. Vraag vrijblijvend om informatie.


Schuren en onderhoud

De meeste parketvloeren moeten onderhouden worden. Ook daarvoor geven wij u graag deskundig advies. Ook hebben we diverse onderhoudsmiddelen.

Als de parketvloer 7 à 10 jaar oud is breekt meestal de tijd aan om groot onderhoud aan de vloer te plegen. Dit groot onderhoud bestaat uit het schuren en opnieuw afwerken van het parket.

Alles is mogelijk: van lak naar olie of van olie / was naar lak ook voor het inkleuren van uw parket vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen hierover neemt dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt hiervoor uiteraard langskomen in de showroom of als u dit wenst komen wij voor goed advies en mogelijkheden bij u thuis de situatie bespreken.


Reparatie en aanheling

Als uw parket beschadigd is en u wilt dat dit deskundig gerepareerd wordt ben u bij ons op het juiste adres. De moeilijkheid van een goede reparatie is: eerst de juiste houtsoort herkennen en de manier waarop de bestaande parketvloer is gelegd.

Bij een uitbouw wordt erg vaak 2 à 3 m aan het huis gebouwd. Dan is het ook het mooist als de parketvloer deskundig wordt aangeheeld.  U kunt hiervoor voor goed advies altijd langskomen in de showroom of indien gewenst komen wij graag bij u thuis een juiste offerte maken.

Heeft u hierover vragen, neemt dan vrijblijvend contact met ons op.